Voor deze seizoenshelft is het schema met de scheidsrechters voor de jeugd weer bekend! Voor alle seniorenleden: Kijk of je een jeugdwedstrijden moet fluiten deze seizoenshelft. Het schema is in de rechterkolom van de startpagina van de website te vinden.

De regels blijven hetzelfde: Als je niet kunt op de aangegeven datum er onderling geruild moet worden. Dus je bent verantwoordelijk voor je eigen vervanger! Als er onderling geruild is dan graag even doorgeven aan mij via de mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat ik de juiste persoon kan doorgeven. Zorg dat je een kwartier voor aanvang van de wedstrijd aanwezig bent. Meld jezelf aan bij de wedstrijdcoördinator.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en veel FLUITplezier!!!