Op deze pagina is het organogram, de uitgangspunten en de invulling van de structuur jeugdcommissie Samenwerkende Jeugdopleiding (SJO) Serooskerke/Veere beschreven.

Gewenste structuur / organogram JC

Uitgangspunten voor gewenste structuur:

• De structuur moet toekomstbestendig zijn.
  • De invulling van de commissie moet niet locatie gebonden zijn. Geen onderscheid tussen Veere en Serooskerke
  • Het is gewenst om meerdere personen per functie te hebben. Dit geldt met name voor de functies van Technisch Coördinator en Activiteitencoördinator
  • Niet laten leiden door onmogelijkheden van invulling, maar gaan voor de meest optimale situatie
  • Span of control per functie zo beperkt mogelijk houden
  • Het Technisch Coördinatorschap verdelen in 3 categorieën ivm span of control, leeftijdsgelijkheid en spelaspecten (groot veld)
  • Geen onderscheid maken tussen jongens en meisjes qua benadering cq. begeleiding.
  • De gewenste leeftijdscategorieën zijn JO7 t/m JO 12, JO 13 t/m JO16, JO17 t/m JO19
  • Vanuit het hoofdbestuur van elke vereniging minimaal 1 afgevaardigde in JC. Welke rol de afgevaardigde daarbij invult binnen de JC is niet relevant.
  • Een persoon mag meerdere rollen of taken binnen de JC of binnen de vereniging uitvoeren.
  • De TC behandelt zowel de technische als sociale aspecten. Reden: duidelijkheid zowel intern als extern bij wie je moet wezen.
  • Geen Hoofd Technisch Coördinator. Hoofd TC valt onder het hoofdbestuur. Hoofd TC communiceert wel met TC van de JC JO17 t/m JO19.
  • Onder jeugdactiviteiten behoren activiteiten als bijv. bingo en filmavond, maar ook sponsoractiviteiten zoals bijv. sponsorloop en oliebollenverkoop.
  • Indien er gekozen wordt voor een specifiek technisch beleid binnen de SJO dan dit ook aan het begin van het jaar uitdragen naar alle trainers / leiders.
  • Aan het begin van elk seizoen alle trainers en leiders informeren over alles wat relevant is binnen de SJO en teams.

Invulling functies

Voorzitter:
Edwin van de Ven

Secretaris:

Carla Coenen

Wedstrijdsecretariaat Jeugd:
Jacco Riemens
0118-593598 / 0651-155282

Technisch commissie namens V.V. Veere
Arjan Verstijnen, tel. 06-14479047

Robin de Rijke, tel. 06-21121374

Technisch coordinator JO-07 t/m JO-11, MO 11 + 17
Arjan Verstijnen, tel: 06-14479047

Activiteiten coördinator

MirandaValk, tel. 0118-502116 / 06-14019909

Keeperstrainer jeugd:
Job Dekker, tel. 0118-501699

Wedstrijdcoördinatoren (coördinatie via Danny Hanisch)
De wedstrijdcoordinatoren zijn geen onderdeel van de jeugdcommissie maar zorgen er wel voor dat de wedstrijden die op Veere gespeeld worden soepel verlopen.
Martine Arkesteijn
Michel Besuyen