Help ons!
Dringend zijn wij op zoek naar mensen die ons willen ondersteunen bij het in goede banen leiden van onze jeugdwedstrijden.
We zoeken meerdere wedstrijd coördinatoren en 1 scheidsrechter coördinator.

Wedstrijd coördinatoren:
Door het stoppen van een aantal wedstrijd coördinatoren om diverse redenen zijn we nu uitgekomen op het magere aantal van 1, waarvan we er juist minimaal 4 van willen hebben.

Wat doe je zoal als wedstrijd coördinator? Nou, je zorgt er onder andere voor dat de vlaggen bij de VV Veere zaterdagmorgen keurig in top hangen, je wijst de gastteams waar hun kleedkamer is, je zorgt voor de limonade en overheerlijke bananen in de pauze, je faciliteert de scheidsrechters en je verwerkt de standen in een online voetbaltool.

Je bent er een zaterdagochtendje mee zoet en soms tijdens inhaalwedstrijden door de week. Ons streven is om minimaal 4 vrijwilligers voor deze functie te hebben, waardoor je gemiddeld 1x in de 4 weken aan de beurt bent.
Het is niet moeilijk, maar kan natuurlijk wel reuze leuk en gezellig zijn.

Scheidsrechter coördinator:
Door het stoppen van onze scheidsrechter coördinator, zoeken we weer een ijzersterke vervanger voor deze functie.

Wat doe je zoals als scheidsrechter coördinator? Aan het begin van het jaar maak je in samenspraak met de jeugdleiding een totaalindeling van alle wedstrijden en plan je alle seniorenleden in voor 1 of wedstrijden. Dit schema deel je via de website en hang je op in de kleedkamers. Daarnaast herinner je wekelijks de ingeplande scheidsrechters aan hun ‘verplichting’ via een appje. De ingeplande scheidsrechters dienen zelf voor vervanging te zorgen indien zij niet kunnen. Voor tussentijds ingeplande wedstrijden of inhaalwedstrijden kun je niet terug vallen op het schema en dien je nieuwe scheidsrechters te regelen.

Interesse?
Heb je interesse in 1 van deze functies, wil je meer weten of doe eens gek “MELD JE METEEN AAN”, dan kan dit bij onze jeugdvoorzitters Stefan (tel. 06-51367269 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Danny (tel. 06-51806851, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)