Voetbalvereniging Veere
De vereniging is opgericht op 25 april 1948 met als doel 'het doen beoefenen en het bevorderen van de voetbalsport'. 
Er zijn 3 heren senioren teams in competitieverband, 2 prestatief en 1 recreatief. 
Er zijn 2 vrouwen teams, 1 prestatief in competitieverband (samenwerkingsteam met v.v. Serooskerke) en 1 recreatief. 
Voor de jeugd is er een samenwerking met v.v. Serooskerke in de vorm van een Samenwerking Jeugdopleiding (SJO).

Contactgegevens
De algemene contact gegevens en sociale media links staan rechts op deze pagina.
Via de 'verenigingsinformatie' pagina zijn meer contactgegevens te vinden.

Zaterdag spelen zowel het eerste als het derde de laatste reguliere competitiewedstrijd. Voor beide teams ligt er een kampioenschap in het verschiet. 
Het eerste speelt uit tegen de Noormannen. De Noormannen staan op de eerste plaats in de 4A klasse, met 1 punt meer dan Veere en de Bevelanders. Als de Noormannen winnen dan hebben zij het kampioenschap veiliggesteld. Er zijn echter een paar andere scenario’s denkbaar. Indien Veere wint en de Bevelanders verliezen of spelen gelijk dan is Veere kampioen. Mocht Veere winnen en de Bevelanders winnen ook, dan zullen de teams het onderling nog moeten ‘uitvechten’. Als Veere en de Noormannen gelijk spelen en de Bevelanders winnen dan zijn de Bevelanders kampioen. Het kan nog alle kanten op in de 4A klasse! 
Bij het derde is het minder complex, maar ook daar staat de druk er op. Het derde staat bovenaan in de 5de reserve klasse, de enige concurrent is Oostkapelle 4 met 1 punt minder. Winnen van VCK 4 is voldoende om het kampioenschap in Veere te mogen vieren. Mocht het derde verliezen zijn zij afhankelijk van de uitslag van Oostkapelle. Oostkapelle speelt om 12:30 en Veere om 14:30.
 
We wensen de heren van het eerste en het derde veel succes! En natuurlijk rekenen wij op jullie support in Westkapelle of in Veere 
 
Na aankomende zaterdag is het nog niet gedaan met de wedstrijden in Veere, want 13 mei spelen de vrouwen de laatste competitiewedstrijd tegen Kapelle om 11:30. Na zaterdag weten we ook of het eerste nog meer wedstrijden moet spelen (beslissingswedstrijd of nacompetitie).


PLUS Jeugdtoernooi (klik)
De pagina voor het jaarlijkse terugkerende PLUS jeugdtoernooi. 

Weekbrieven (klik)
Iedere week komen er nieuwe weekbrieven uit met het programma van de senioren- en jeugdelftallen. 

Schema jeugdscheidsrechters (klik)
Voor de jeugdwedstrijden is er een schema met scheidsrechters uit de senioren. Het schema komt per seizoenshelft, als het niet in je planning past is het de bedoeling dat je zelf voor vervanging zorgt. 

Formulier declaratie kilometers (klik)
Formulier voor de reiskostendeclaratie voor wedstrijden buiten Walcheren.

Evenementen
Hieronder staan de evenementen die georganiseerd zijn, als het blok leeg is staat er niets op de planning.