Enkele jaren terug zijn we in Veere gestopt met de uitgifte van het clubblad. De populariteit van de website maakte een clubblad min of meer overbodig. In de plaats van het clubblad en als aanvulling op de website is toen de Nieuwsbrief ontstaan. Deze wordt tot nu toe gevuld met informatie vanuit het bestuur. De stukjes die vroeger door de leden in het clubblad kwamen blijven nu vrijwel geheel achterwege. En dan bedoelen we niet de wedstrijdverslagen, maar b.v. iets vanuit de diverse commissies of gewoon een artikeltje met jouw persoonlijke mening over voetbal in het algemeen of de ontwikkelingen in de regio, b.v. de overgang van de zondagvoetbal naar de zaterdag, de samenwerking c.q. fusie van diverse verenigingen.