Veere  - Bevelanders .    0 - 1

Carel Peterson :

Veere kon de vorm van de laatste wedstrijden niet voortzetten. Na het eerste kwartier overwicht van de thuisploeg kwamen de Bevelanders steeds meer in hun spel. Dat resulteerde in de 35 minuut in een fraai doelpunt van Mark de Pree. 0-1 was de ruststand. De 2e helft was erg matig van beide zijden en er werd niet meer gescoord.

Het enige lichtpuntje was het uitstekende optreden van scheidsrechter
Niels Boel uit Vlissingen. 18 jaar slechts.

foto's van de wedstrijd in het fotoalbum