Vrijdag 4 januari 2019 wordt het Firma Francke – Multimate Zaalvoetbaltoernooi gehouden voor alle O19-junioren en senioren van VV Serooskerke en VV Veere.

Ook supporters en sponsoren zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Locatie is de Halve Maan in Oostkapelle. De opbrengst zal geheel ten goede komen aan de SJO Serooskerke – Veere, die een dag later tijdens de sponsorloop aan de bak mogen.

Je kunt je inschrijven per team (minimaal 7 spelers) of individueel. Je kunt je opgeven per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan Jacco Gideonse. Vermeld in de mail de spelers en de naam van het team. Als je je individueel opgeeft zal je in een team geplaatst worden. Voorafgaand aan het toernooi betaalt het team 5 euro per speleraan de organisatie.

Je hebt tot uiterlijk 31 december 2018 om jezelf of je team op te geven. Er kunnen maximaal 12 teams meedoen aan het toernooi. Ook iedereen die wilt komen kijken is van harte uitgenodigd! Het toernooi zal starten omstreeks 19:00 uur en rond 23:00 uur is de prijsuitreiking.