Joachim Cornelisse en Jan Vermeulen hebben te kennen gegeven na dit seizoen te stoppen als trainersstaf  van Veere. Zowel Joachim als Jan stoppen vanwege de tijdsinvestering die het trainerschap kost.

Onder de begeleiding van Joachim en Jan behaalde we vorig seizoen het kampioenschap in de 4de klasse A. Dit seizoen kent eens stroeve start maar we zijn vol vertrouwen dat we ons handhaven in de 3de klasse.

Het bestuur is Joachim en Jan dankbaar voor de goede samenwerking en de resultaten die ze met Veere bereikt hebben.