Afgelopen woensdag hebben we de kantine omgedoopt tot ‘Sportcafé de Bieweg’. Het sportcafé was het toneel voor de sponsoravond die we georganiseerd hadden om onze sponsoren en de leden van de 'Club van 50' te bedanken voor de steun die zij geven aan onze vereniging.

De avond startte met de Champions League wedstrijd Ajax - AEK Athene. Na wedstrijd hebben presentator Eddy van der Ley en Hans Kraay Jr. een avondvullend programma verzorgt. Het programma bestond uit anekdotes / interviews / interactie met de aanwezigen (vragenronde) en als afsluiter een voetbalquiz. Het was een gezellige avond waar we met veel plezier op terugkijken!

Foto: Hans Kraay jr. en Paul Corbijn van PLUS Corbijn.

Hans Kraay jr. is ex-betaald voetballer en speelde voor liefst vijftien verschillende clubs, voetbaltrainer, analist, presentator en media-persoonlijkheid. Velen zullen hem ook kennen als vaste panelgast bij Voetbal International (voorheen RTL 7/ nu Veronica).