Het einde van het seizoen betekend ook vaak dat er wijzigingen zijn in de vrijwilligerslijst, zo ook dit jaar. Voor volgend jaar hebben we in ieder geval de volgende posities nog vacant:

• Kan jij een jonge groep volwassenen nog wat bijbrengen komend seizoen? De tweede selectie is nog opzoek naar een trainer.
  • Hou jij wel van een feestje, of ben jij vooral goed om ze voor te bereiden? Dan kan de evenementencommissie jou goed gebruiken.
  • Zie jij jezelf wel aan de bar staan voor een praatje met de ouders, toeschouwers en spelers terwijl je ze van koffie, thee, fris of wat anders voorziet? Barvrijwilligers hebben we nog hard nodig!
  • Sta je niet graag op de voorgrond maar wil je de vereniging graag helpen? De scheidsrechter coördinator jeugd maakt iedere seizoenshelft een schema waarop de scheidsrechters voor de jeugd worden ingedeeld en zorgt ervoor dat de scheidsrechters een reminder krijgen als het zover is.
  • Af en toe een wedstrijd naar een goed einde begeleiden? Voor het 2de en 3de elftal zoeken we nog scheidsrechters.
  • Zet jij wel eens wat op Facebook of Twitter? Dan moet een berichtje op de website en de social media kanalen van onze vereniging ook geen probleem zijn, wij zoeken nog ondersteuning voor het webteam.
  • Iets anders, maar niet een van bovenstaande rollen? Neem contact op met ons en dan vinden we zeker wat leuks! Want wie er nou geen volwassen fee zijn!