Het tot stand komen van de selecties is voor de winterstop al gestart met als aanjagers de seniorencommissie en de technische staf. Net als afgelopen jaar zijn er weer drie herenteams ingeschreven voor de competitie. Voor de tweede selectie zijn we nog hard opzoek naar een trainer! Heb jij interesse of ken jij iemand die mogelijk interesse heeft? Neem contact op met Adriaan Kroese of Koen de Theije.

Voor de vrouwen zijn er niet meer voldoende speelsters om zelfstandig een team in te schrijven voor de competitie. Samen met Serooskerke zal er een samenwerkend team ingeschreven worden, zoals dat eerder al bij de jeugd gedaan is. De praktische invulling van de samenwerking zal nog verder over gesproken worden.

De selecties van de heren teams kan je vinden als je op de 'Lees meer' knop klikt.

Mocht je vragen hebben neem dan contact op met een van de leden van de seniorencommissie. Tot volgend seizoen!

Eerste selectie:

Trainer: Joachim Cornelisse