A.s. zaterdag kan het 1ste kampioen worden in de uitwedstrijd naar SV Hoedekenskerke​. Er zal om 13:00 een bus vanaf de Bieweg vertrekken naar Hoedekenskerke, wil je als publiek meerijden? Dat kan, we vragen hiervoor wel een bijdrage van 10 euro. Hiervoor brengen we je ook weer terug op Veere.

Update2: We vetrekken een half uur later, namelijk om 13:00.

Update1:
Het is mogelijk om een plekje te reserveren in de bus! Dit kan via een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vol = vol.