Zaterdag 6 januari 2018 is er de traditionele sponsorloop. Er wordt dit jaar vanaf Sportpark Noordhout naar het sportpark van VV Veere gelopen. De deelnemers wordt gevraagd om zich om 14:00 uur te melden, om 14:30 uur start de sponsorloop. Na de sponsorloop is er een prijsuitreiking in de kantine van VV Veere.

Doordat de brug in de Bieweg is afgesloten is de route dit jaar iets aangepast. Meer informatie hierover is te vinden in de brief die je onderaan het bericht vind.

Om 17:00 uur start de nieuwjaarsreceptie in de kantine van Veere.

Sponsorloop Brief