Net als de voorgaande jaren, wordt ook dit jaar weer een sponsorloop gehouden. De opbrengst van deze sponsorloop, wordt besteed aan activiteiten voor de jeugd. Zonder deze opbrengst kunnen we geen leuke activiteiten organiseren. Dit jaar organiseren we de sponsorloop op zaterdag 6 januari 2018.

Net als vorig jaar gaan we dit jaar hardlopen tussen beide voetbalcomplexen. Maar nu doen we het in omgekeerde volgorde dus van Serooskerke naar Veere.
De opbrengt van de leden van Veere komen Veere ten goede en de opbrengt van de leden van Serooskerke komen Serooskerke ten goede.

Voor meer informatie zie bijgevoegde brief en het invulformulier: